Archive | March 2015

Percutian Ke Bandung Mac 2015

Assalamualaikum..

Jom mulakan hari dengan senyuman.. 🙂

Just nak simpan pengalaman dan kenangan ke Bandung, Jawa Timur, Indonesia pada cuti sekolah yg lalu 15 – 18 Mac 2015..percutian 4H 3M bersama suami dan anak..pengalaman pertama gak diusia 33 tahun menaiki kapal terbang..hihi..alhamdulillah..

kami bertolak dari KLIA2, Sepang pada hari ahad menggunakan khidmat ejen..smp sana shopping jer la tempat yg dibawanya..kebetulan pula Kawah Putih tidak selamat utk kanak2 dan warga emas so mmg x pegi la kitorang ke ctu..x perla insyaAllah ada rezki pergi lagi.. antara tempat shoping yg best semestinya Pasar Baru, Kedai D’Fashion, Toko Tiga, Factory Outlet Bali Heaven, Pasar Kulit Cibaduyut, Rumah Mode, Strawberry Park, Dago, Chi Walk, Kartika Sari.. fuhh heaven gilller bershoping..baju raya semua dah ready..kain sulam, telekung, kain baju melayu, kain batik/ pelikat, baju budak2, tshirt, keychain mmg murah2..rambang mata dibuatnya.. ok la jom biar gambar berbicara..

IMG-20150326-WA0030 IMG-20150326-WA0027 IMG-20150326-WA0018 IMG-20150326-WA003320150319_093908 IMG-20150326-WA0007 IMG-20150326-WA0023 20150318_110403 20150318_095006 20150317_203800

Advertisements

Sesi Perkongsian Ilmu Penyusuan Susu Ibu di LPPKN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Alhamdulillah sudah 3 bulan kita berada di bln Mac 2015..baru sedar cpt masa berlalu..rupanya tiada lg posting di thn ini..hahah…sbnrnya banyak juga aktiviti terlibat sepanjang bln jan – mac tp x sempat nak update.. ok la post yg ni tentang pengalaman pertama dijemput ke LPPKN untuk share ilmu penyusuan SI..walopun sekejap slotnya tp alhamdulillah terlaksana jua..

sesi ini dikongsi bersama puan Mardhiah Ismail..antara topiknya kebaikan penyusuan SI dan kaedah pengurusan SI yg terbaik..sebelum tu bertungkus lumus la membuat slaid show..dan terima kasih kpd en suami krn sudi menghantar dan mengambil di UTC..seramai 60 lbh org peserta..cuma susunan meja bentuk U mcm bilik mesy plak..hihi..x kisahlah asalkan maklumat dpt disebarkan sebaiknya..ok jom kita lihat sorotan gmbar yg sempat dirakam..