Archive | February 2012

Cuti Semester (20 – 24 Feb 2012)

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia semua,

ok la minggu ni adalah cuti semester bagi seluruh pelajar politeknik Malaysia.. cuti seminggu jer utk sesi ni..so minggu ni x der klas la..dok ofis nak menyiapkan kerja2 yg tertangguh..minit mesyuarat JK Akademik, hal2 aset JMSK, study bab4 Math Diskret dll..ptg ni ada meeting lagi so kna la prepare ckit..nsb baik En Safwan dah tlg amik air kotak..hehe..kat ofis hari ni ramai yg cuti so sunyi ja la ofis..

result naik pangkat plak baru kuar minggu lps.. Alhamdulillah dapat gak wpun tak mengharap sebab masa teview hari tu mcm x berapa yakin..dah la rasa macam x berapa cukup lagi kriteria..tp mungkin dah rezeki Adam so dpt la gak..hehe..Thanks to Allah..

ok la dah x blh menulis lagi sbb masa utk memerah susu..pastu nak gi admin  utk photostat minit mesy yg lps utk meeting ptg ni..maklumla jd s/u..huhu..

selamat bercuti utk semua pelajar politeknik..sila habiskan masa cuti anda dgn aktiviti berfaedah.. OK jmp lagi selepas bercuti..TC!

Advertisements

Jadual Waktu sesi Dis 2011

Assalamualaikum & Salam Maulidur Rasul,

Hmm..hari ni hari pertama dah stat keja..sedih gak nak tinggal baby..sentimental btul la aku ni..pdhal dkt ja pun nak tinggal rumah bwh jer turun tangga..alhamdulillah sempat la thumb print 7:56 am td..hehe..

jadual waktu plak dah siap pun utkku..ni klas2 yg akan diajar..

  1. DIP2 s1 (BA202) – team teaching with Huzaifah
  2. DIP2 s2 (BA202) – team teaching with Harniza
  3. DMA1 S1 (BC101) – team teaching with Hadijah
  4. DRA1 S1 (BC101) – assist Luqman
  5. DMA1 S1 (BB101) – assist Ismail
  6. Carry module (BB101) – assist Rosni
  7. Carry module (BA101) – assist Huzaifah

Total hours adalah 13 jam & kesimpulannya ada 7 Lesson Plan nak kena photostat dari pensyarah lain..alamak banyak tu..hehe..yg team teaching tu maksudnya masuk bersama2 di dalam kelas dan bergilir2 mengajar..marking pun bersama2 la yer..hehe..

oklah selamat memulakan tugas2 yang sedia menanti..update FRP yg utama beserta tugas2 sampingan lain..Aset, Inovasi, JK Kurikulum dll.. semoga bekerja dgn penuh semangat lah yer..~~ 🙂