Archive | January 2010

Sesi January 2010

salam semua,

lama rasanya tidak mencoret sesuatu..di permulaan sesi jan 10 ni.. rasa lain la kna tulis jan2010 br ok ckit.. 2 minggu ni rasa mcm banyak ngat kerja nak buat sbg persiapan semester baru..kena siapkan nota B2009 Maths Discrete yg penting skali..nsb baik dah bhgkan tajuk..kalau x lg penin di buatnya..huhu.. ni pun br siap tjk 1 ada lag 1 tjk nak kna buat.. RMS plak dah tkr format so kna ubah lain la..my time table pun dah dpt..sem ni x ajar dah B2001 tp x brp best sbb klas maths ada 2 yg ptg..ngantuk la nanti.. so utk sem ni my classes are:

  • B3001 Engineering Mathematics – DKM 3, SKM 4C/4D/4E
  • B2009 Discrete Mathematics – DIP 2A
  • B1003 Computer Application – DKM 1D

Tadi br pas call AJK  j/waktu sbb rasanya mcm klas SKM 4C/4D/4E tu ramai ja nak msk kelas tu.. td dah ada 2 grup yg dtg jmp..2 yg bgtau srh separate kan..tunggula hari khamis nanti tgk ader brp org ramai ke x..

sambungan… khamis…

okla ni nak citer psl my clas yg agak penin..huhu.. sbb nya terlalu ramai.. ye la yg DKM 3 + PKM 5 dah jadi 41 org.. pastu yg SKM 4A + SKM 4D skrg ada 45 org..DIP 2A ada 32 org….kelas DKM 1D ada 32 org… fuh ramai kan…penat nya la.. bising plak tu..kesian aku kena ckp kuat2..huhu..

update lagi:

  • B3001 Engineering Mathematics – DKM 3 + PKM 5 = 41 org, SKM 4A + 4D = 35 org
  • B2009 Discrete Mathematics – DIP 2A = 32 org
  • B1003 Computer Application – DKM 1D = 30 org

haha..semoga students sem ni semuanya bagus-bagus belaka..hehe…good luck 2 all!

Advertisements

Permulaan baru 2010!

 

salam semua..

hari ni aku stat kerja stlh 4 hari bercuti di rmh.. tahniah kpd my hubby yg mula posting hari ni.. harapanku semoga kehadiran tahun 2010 akan memberi rezki yang makin bertambah.. semoga azam tahun 2009 yang belum terlaksana akan tercapai pada tahun 2010 ini!  harap-harap jugak supaya produktiviti dan prestasi kerjaku semakin meningkat la yer dari hari ke hari..amin.. 🙂