Archive | June 2011

Majlis APC 2010~~

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah utk thn lps, me dpt APC..tu pun sbb nak pindah kot KJ lama bagi..hehe..ye ke..atau pun dah rezki kan..pada hari Selasa lepas, majlis APC ni diadakan di MAEPS, Serdang..i pegi ngan geng PMS la walopun terima utk thn lps sms masih berkhidmat di PSP..tdo hotel pun ngan diorang..ye la susahkan nak tukar2 sbb dah pegi sama..hehe..cuma berjumpa ngan geng PSP di dewan tu jer la..hehe..bayar rm15 utk 2kpg gambar kat stage..ok la kan..beli jer la sbb ntah bila lagi nak dpt…hehe..

ok lah malas nak citer banyak..jom kita tgk gambar jer la spnjang APC tu..

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

update..kursus..

assalamualaikum & salam 1 Malaysia semua..

hm..nampaknya baru skrg berkesempatan untuk update gambar kursus yg tlh dihadiri sblm ini..hehe..nak kata bz ¬†ya gak..sbb lps berkursus 2 minggu & cuti seminggu (yehaa…) masuk ja ofis terlibat dgn kelas short sem 3 hari..huhu.. kursus jadualwaktu pun x leh pegi..nsb baik ifah nak ganti..hehe..pastu ada bengkel OBE plak 2 hari..kena buat AST, IST, ID bagai..huhu..penat tau..baru sedar yg semester baru akan bermula 2/3 minggu lagi..aduh..banyak x prepare lagi ni.. draf jadual pun dah dpt..kena study lagi utk subjek baru..nsb baik McDiscre ajar kod lama lagi..hehe..klau x lg bnyk nak study..sabor je la..

ok lah..ni gambar masa kursus PPK-Computer Troubleshooting di Hotel Sri Petaling, KL.. serta gambar kursus CPCM- SPSS di Politeknik Port Dickson..