Kuarters di PMS 1-2-03..~~

hai all.. assalamualaikum wbt…

hm..minggu ni sajer nak update psl kuarters plak..yg 1-2-03 tu no rmh sbnrnya..hehe..cun x dpt no tu kan..cuma pnt ckit la nak naik 2 tangga..tp lelama dah biasa ok la..dah la ofis pun tingkat 2..tp nak kata kurus pun x gak..sbb bila masuk ofis, dok ja la kat meja smp kul5…ofis plak ekon thp sejuk gaban (maklumla baru lg..)..mmg x berplh langsung la kan..pastu klas plak 4 jam jer seminggu..hehe..per lg dok bertenet & rilex ja la…

eh td nak citer psl kuarters kan..kat pms ni ada 4 blok semuanya..stp blok ada 3 wing- A, B & C..umah ai tu wing A la…yg plg dkt dgn tasik utk berjoging (tp still mls nak jog)..hehe.. tp balkoni mengadap arah blkg..jadi nampk la asrama students & pokok kelapa swt yg terbentang luas..mmg bnyak la tnh kat phg ni.. pastu dr arah balkoni dpr plak nampak la ckit kaw pdg & kompleks sukan.. umah utk penysarah ada 4 blk & 3blk air..kalau umah utk staf ada 3 blk dan mmg btl2 mengadap pdg.. ok la meh kita tgk gambar plak..tp rmh msh kosong lg la..perabot yg disediakan cuma meja mkn, katil bujang -3 & almari di stp blk..

ni pandangan dari pintu masuk..

ni plak bilik yg disediakan almari dan katil single..

kabinet dapur dah disediakan..

ni balkoni dkt dpr utk membasuh baju..

ni pemandangan balkoni dpn..

ok la..tu jer la yg blh ditunjukkan setakat ini..bilik master & ruang study x leh tunjuk la sbb msh bersepah lagi..hehe..nanti dah cantik & dah tambah perabot ckit2 baru blh tunjuk gambar… jemput la dtg rmh ai yg msh kosong ni kengkawan…

4 thoughts on “Kuarters di PMS 1-2-03..~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s