Archive | December 2011

Sesi Dis 2011

Assalamualaikum..

Hmm..lama x mencoret di sni kan..sbbnya skrg saya bercuti 3 bulan..hehe..tp saje nak update blog yg dah lama ditinggalkan ni..nak menulis tp mcm x der idea sangat..& der per citer nak masuk kan kat dlm ni..huhu..(pdhal banyak blh citer..)

untuk sem ni, disebbkan cuti bersalin so dalam 2 feb 2012 nanti baru masuk keja..so jadual waktu utk sem ni x der lagi la..x best pun ada sbb kena amik kelas org lain..ssh skit la bila sambung klas org ni..huhu..tp tu la nak buat mcm mana kan..masa tu plak rasanya dah pertengahan semester kot..

pagi ni plak, dah pegi admin utk sign opsyen SBPA, isi borang cuti bersalin dan hantar SKT..nasib baik baby Adam tido jer ngan daddy dlm keta..so x der la kalut ngat ..hehe..risau gak dia bgn awal td nangis nak susu ja sbb mcm lama plak kat admin td dok cari borang cuti bersalin tu..hehe..

Oklah kepada semua pelajar politeknik seluruh Malaysia yg memulakan sesi baru hari ni, diharapkan semangat anda untuk belajar sentiasa berkobar2.. tuntutlah ilmu sebanyak mungkin krn x rugi ilmu penuh di dada.. cheewah..hehe.. semoga tahun baru 2012 yg bakal menjelang mendatangkan seribu rahmat buat kita semua..

Happy New Year 2012

Advertisements