Archive | March 2011

Lawatan ke POLISAS

Assalamualaikum & slm 1 Malaysia,

pada hari rabu semlm 9/3, kami tlh melawat JMSK POLISAS..kedatangan kami disambut dgn penuh meriah olh warga JMSK POLISAS wpun skrg diorg tgh sibuk dgn audit 5S..hehe..thanks yer..slps ucapan aluan & jamuan pg, kami dibawa melawat ke Makmal Sains, Makmal Matematik dan Makmal Komputer.. tgh pun ada jamuan mkn..ptg sambung dgn aktiviti bertukar idea utk setiap portfolio..dan diakhiri dgn majlis penutup.. bnyak gam pengalaman baru yg blh diambil dan dikongsi bersama..

Aktiviti di PMS..

Assalamualaikum & good morning to all..

hm..minggu ni just nak citer bbrp aktiviti/program awal yg dihadiri olh ku di PMS utk bulan2 pertama ni..

  • P&P – dpt 1 klas jer utk B1009..jadi klas 4jam seminggu..hehe..nota amik dr yg dah buat and edit yg mana ptt ja la.. tp dpt stud yg x brp best..hm sbr ja la lg separuh sem ja kan..huhu..
  • Ceramah dari ┬áMAKNA- join dgr ceramah tnt kanser tp x isi borang utk menderma pun..nanti la bila dah stabil ckit ok..
  • Sambutan Maulidur Rasul -Perarakan pelajar, ceramah agama di Pusat Islam..
  • Perhimpunan Bulanan – diperkenalkn sbg staf baru bertukar dr PSP..pastu ada jamuan, bihun sup..hehe..
  • Mesyuarat pembinaan sistem PA sec online..kena refresh skill programming ni..hrp2 menjadi la sis ni wpun x seberapa..
  • Mesyuarat Jabatan..ada mini pot luck…

ok lah..ni gambar di meja di ofis baruku..

at my new office..