Archive | February 2011

Kuarters di PMS 1-2-03..~~

hai all.. assalamualaikum wbt…

hm..minggu ni sajer nak update psl kuarters plak..yg 1-2-03 tu no rmh sbnrnya..hehe..cun x dpt no tu kan..cuma pnt ckit la nak naik 2 tangga..tp lelama dah biasa ok la..dah la ofis pun tingkat 2..tp nak kata kurus pun x gak..sbb bila masuk ofis, dok ja la kat meja smp kul5…ofis plak ekon thp sejuk gaban (maklumla baru lg..)..mmg x berplh langsung la kan..pastu klas plak 4 jam jer seminggu..hehe..per lg dok bertenet & rilex ja la…

eh td nak citer psl kuarters kan..kat pms ni ada 4 blok semuanya..stp blok ada 3 wing- A, B & C..umah ai tu wing A la…yg plg dkt dgn tasik utk berjoging (tp still mls nak jog)..hehe.. tp balkoni mengadap arah blkg..jadi nampk la asrama students & pokok kelapa swt yg terbentang luas..mmg bnyak la tnh kat phg ni.. pastu dr arah balkoni dpr plak nampak la ckit kaw pdg & kompleks sukan.. umah utk penysarah ada 4 blk & 3blk air..kalau umah utk staf ada 3 blk dan mmg btl2 mengadap pdg.. ok la meh kita tgk gambar plak..tp rmh msh kosong lg la..perabot yg disediakan cuma meja mkn, katil bujang -3 & almari di stp blk..

ni pandangan dari pintu masuk..

ni plak bilik yg disediakan almari dan katil single..

kabinet dapur dah disediakan..

ni balkoni dkt dpr utk membasuh baju..

ni pemandangan balkoni dpn..

ok la..tu jer la yg blh ditunjukkan setakat ini..bilik master & ruang study x leh tunjuk la sbb msh bersepah lagi..hehe..nanti dah cantik & dah tambah perabot ckit2 baru blh tunjuk gambar… jemput la dtg rmh ai yg msh kosong ni kengkawan…

Advertisements

Gambar sekitar PMS..

hai..assalamualaikum.. & slm 1 Malaysia..

lama dah rasanya x berblog..sbb kat ofis & rmh kuarters tu semua social networking termasuk blog website di block…huhu..sedihkan..so minggu ni blk ktn blh la update skit2… di poli muadzam shah ni baru ja pindah ke kampus baru..sblm ni tumpang kat SM teknik jer.. so bila dah tmp baru ni, fhm2 ja la kan…semua benda kurang lagi..masih menunggu  la..tp sumer brg baru2 la..bau kedai katakan..

kat ofis JMSK ni plak, jbtn yg baru nak wujud..sblm ni cuma ada unit matematik under JTMK..so bila dah ada jbtn sendiri..sumer baru la…staf baru, KJ, KK pun yg baru dilantik pemangku..hehe..buat masa skrg, lec cuma ada 10 org – 5L & 5P..pastu ada sorang PAP & sorang pembantu makmal.. students skrg ni plak cuma ada dlm 300++ ja kot..tunggu sem jun 2011 nanti la baru nak amik intake ramai.. PMS ni adalah poli terbesar di semenanjung..fuh..memula tgk tu mcm kagum la gak..hehe..

ok la jom kita layan gambar2 yg sempat disnap spnjng minggu awal di PMS..

Minggu terakhir di PSP…Part 2~~

Assalamualaikum & slm 1 Malaysia,

ok lah ni sambungan dari part 1 yer…ingat nak sambung terus hari tu tp sbb dah lama sangat jarak sambungannya, so buat la part 2 plak..hehe.. part ni sbnrnya cuma nak citer psl jamuan perpisahan yg diadakan oleh Kelab Staf JMSK..huhu..mula dah pkul 12.30 tgh kot..pas ucapan KJ, me dijemput memberi ucapan la plak…x tau nak ckp per..just ckp jer per yg terkeluar la..cuma yg pentingnya nak mintak maaf andai ada slh & slp dan nak mintak halal mkn & minum..hehe..pastu hrp2 silaturrahim dgn semua warga JMSK, PSP terus terjalin la..

pastu bg ucapan, ada skit slaid presentation..hehe..sdh la plak dgr lagu..banyak gak gambar2 me sepnjg aktiviti di PSP..pastu penyampaian cenderahati..thanx yer kwn2 sumer sanggup meraikan pertukaran ku ini..pastu bacaan doa dan mkn la..nyum..nyum.. ok la jom kita tgk gambar kenangan dengan sumer warga JMSK, PSP…rindu korang sumer..huhu..

This slideshow requires JavaScript.