Majlis Pra Graduan dan Penyampaian AKJ~~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

untuk Sesi Dis 2013, pelajar DNS 6 merupakan first batch DNS yang akan graduate..so diorang pun buat satu majlis pra graduan kat Rompin Beach Resort…memula nak buat malam tp sbb ramai lecturers x blh dtg so tukar la majlis ke jumaat ptg..menu adalah BBQ..bayar sorang rm30..hehe..hotel dia blh thn mahal la..makanan pun biasa-biasa saja..tapi ada pool dkt laut..hehe..ok la kan.. majlis dimulakan dengan ucapan aluan KJ sblm makan..so jom kita view pictures yg ada..

Tahniah Pelajr DNS 6!

Tahniah Pelajr DNS 6!

Tahniah Penerima AKJ Sesi Jun 2013!

Tahniah Penerima AKJ Sesi Jun 2013!

Bergambar dgn Baby Zahra..hihi..:)

Bergambar dgn Baby Zahra..hihi..:)

Tahniah Pn Mazniha dapat Anugerah Pensyarah Dedikasi..

Tahniah Pn Mazniha dapat Anugerah Pensyarah Dedikasi..

Bergambar beramai-ramai..

Bergambar beramai-ramai..

Adam ikut skali..

Adam pun ikut mummy skali..

sorry yer..kualiti gambar kurang memuaskan..maklumla hs lama dah..selepas makan, ada aktiviti penyampaian hadiah AKJ dan cabutan bertuah..alhamdulillah dapat portable gas stove..hehe.. kul 5 lbh terus balik kuantan dgn bos & en jo….siap singgah pekan beli murtabak 2 lagi..hehe..
ok utk sem dpn, banyak lagi aktiviti menanti…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s