Lawatan ke Rumah Kanak-kanak Tengku Ampuan Fatimah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Bersua kita sekali lagi yer..lama dah x update blog i ni..huhu..bz yg teramat..tp hari ni sempena hari Jumaat yg mulia, teringin plak nak update..hehe..ok la nak citer pasal lawatan ke Rumah Kanak-kanak Tengku Ampuan Fatimah, Alor Akar, Kuantan. Lawatan ni anjuran Kelab Kaunseling di bawah AR201 Kokurikulum 2 yg diadakan pada 16 Mac 2013 yg lalu..

Memula nak pegi dari pagi tp sebab bebudak tu ada sek ganti so kitorang tukar jadual pegi tgh smp ptg..kesian gak kat diorg mesti penat tp jadual dah full & bas pun dah booking so terpaksa teruskan gak.. pagi tu students pegi karnival jom masuk U kat SASICC dulu sbb PMS ada gak join pameran tu..dlm kul 12 baru gerak ke tmp lawatan.

Ok jom la layan gambar peserta lawatan..cuma gambar kanak-kanak tidak boleh dimasukkan ok..heeh..

kat situ pelbagai aktiviti dijalankan spt nyanyian, aktiviti berkumpulan, melukis, sukaneka, music chair dll..mmg enjoy la dgn kanak-kanak berusia 7-12 thn..comel2 jer tp ada gak yg agresif..biasala bdk2 kan..ahli kelab ada 29 orang kna jaga kanak2 lebih kurang 64 org..hehe..lebih krg kul6 ptg kami bertolak balik ke Muadzam Shah..semoga lawatan ini memberi pengalaman yang manis buat semua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s