Cuti Khas Perayaan…~~

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia,

Hm..minggu ni adalah cuti khas perayaan dlm takwim akademik politeknik malaysia..student baru masuk 2 minggu dah dpt cuti seminggu..but for us lecturer, kebanyakan di jtmk, pms ni cuma amik cuti sehari isnin 24/12 sbb 25/12 cuti krismas..pastu masuk ofis rabu smp jmaat..bila students x der ni blh la update FRP, check FRP sem lps utk ditutup, edit nota & soalan2 quiz / lab / etc mana yg patut..rasa boleh bernafas la ckit..klau minggu kuliah dah la ada klas 21 jam seminggu utk 5 klas…nak mkn pun kelam kabut..huhu.. minggu dpn plak 1/1/13 hari slasa tu pun cuti thn baru..so ingat nak amik cuti isnin 31/12..wakaka..blh lagi ka ni? nak masuk Hrmis apply cuti x blh plak..camno tu?

so minggu ni adalah minggu terakhir cuti sekolah..slps bercuti sek hampir sebln setgh, sek akan dibuka minggu dpn…sedih jer dgr bila husband ckp ngan Adam..”abis dah cuti daddy thn ni..thn dpn plak daddy cuti panjang tau…” huhu..sdh mummy dgr statement tu..aiceh pdhal nak thn dpn bbrp hari lagi jer pun.. To daddy “Welcome back to school”..hehe..

imagesCA8YTRAR

ok lah dah dkt pukul5..nak blk umah..rindu kat my baby Adam..hehe..kita jmp lagi thn dpn yer..Selamat Tahun Baru 2013..semoga tahun baru nanti akan lebih berjaya dan bahagia buat kita semua..amin..

imagesCATJLIQA

p/s: gambar ehsan dari google images..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s