Welcome to JTMK..~~

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia,

Hm..minggu ni minggu pertama di JTMK, PMS..x tau nak ckp per..sdh, kcewa, gembira pun ada..hehe..ye la dah hampir 7 thn di JMSK selama ni kan..jadi sdh la gak bila dpt surat kna pindah JTMK..hehe..tp nak buat mcm mana dah arahan..terima ja la..tp subjek Discrete Maths tu mmg ajar lagi la sbb itulah syaratnya..hehe..lgpun kat JMSK xder dah yg Comp Sc..

tp dlm masa yg sma cam xcited plak nak ajar subjek komp ni..yela dah lama tinggal kan..jd mcm best plak..hehe..tp mintak subjek sem 1 ja la dulu..so pas ni kna study blk la, buat nota dll..mmg agak mencabar utk newbie ni kan..ada lagi sebln b4 student masuk harap2 sempat la..sila jgn buang masa ok…(peringatan utk diri sendiri)..hehe..buat masa ni blum ada KJ lagi..yg ada cuma 2org KP jer..x tau la bila KJ baru nak smp ni..ok la  jom tgk gambar ofis baru bersama ofismate baru..hehe..

Senarai nama pensyarah dah ada pun..hehe..

Ni meja baru ku..masih kemas lagi kan..:)

meja sebelah menyebelah..

new ofismates yg sentiasa ceria..hehe..

ok la next entry nak citer psl xtvt di JTMK plak..mesti agak bz sem dpn ni..hrp2 blh manage time dgn baik..hehe..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s