pertukaran jadual..~~

asslamualaikum & salam 1 Malaysia semua…

lama dah nampaknya x mengasah bakat mengarang ni kan…sbnrnya just nak citer masuk minggu ke 4 ada plak pertukaran jadual..sbb nya me kena ajar Discrete Maths 2 kelas..uwa…1 kod lama, 1 kod baru…so terpaksa la menyiapkan diri dengan 3 tajuk baru utk silibus baru tu..hehe..sblm ni rilex la konon..tgk2 kena prepare gak…tapi kelas tu sharing dgn sorang lagi utk standby bila me nak bercuti nanti… pastu dah x yah study la tajuk utk BA102 tu…hehe.. lagi 1 kelas BC101 pun dah dipecahkan 2..jadi x der la satu kelas smp 58 org.. skrg 1 klas 29 org jer la…ok la ckit nak masuk lab..dah la semua pc kat lab di sni tunggu masa nak lupus jer…banyak yg dah rosak & x ekonomik utk dibaiki..

ok la ni senarai kelas terbaru..

  • BA202 – DIP2 S1 – 22 orang
  • B2009 – QIP4 – 41 orang
  • BC101 – DRG 1 s2 – 29 orang
hari ni plak KJ nak masuk kelas utk observe ..huhu…pastu isnin dpn kena hantar soalan final utk BA202 sebanyak 2 set..alamak baru buat 2 soalan utk set 1.. huhu..mcm x sempat jer ni..ok la nak kena sambung buat keja..bye & jumpa lagi…
Salam Ramadhan al-Mubarak utk semua..semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna…

3 thoughts on “pertukaran jadual..~~

  1. Salam puan, trimakasih atas rujukan matematik & dr segi pmbelajaran, puan.. saya nak tanya psl BA102 Matematik.. Kalau boleh, minta diberi penerangan subjek yg tkandung dlm BA102 Matematik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s