Semester Jun 2011

hm..salam semester baru yer semua..sesi ni walaupun bermula julai tp dlm takwim digunakan Jun..hehe..x per la ikut ja la kan..minggu 4-8  jul adalah minggu suai kenal untuk pelajar intake baru…So Welcome to PMS!

jadual waktu pun dah dpt..nak kna prepare nota & soalan la sbb dpt 1 subjek baru..yg math discrete dpt klas integrasi yg still guna kod lama..hehe..sib baik la kan..kalo x kena study 3 tjk baru tu lagi…tp sem dpn pasti kena study la jwbnya..huhu.. tp utk sem ni jadual waktu i cuma 12 jam jer..tp yg x bestnya ada 4 klas utk 4 subjek berbeza..huhu..pntla nak prepare cenggini..termasuk la 1 klas koko yg x tau kelab per lagi..mcm tension jer bunyinya kan…hrp2 smua ok la nanti… sbb semua klas ni ada pensyarah assistnya..ni lah senarai kursus & klas yg i dpt utk sem ni..cuma bilangan pelajar x tau brp ramai lagi..

  1. BA102 Mathematics: DIP1 S1
  2. B2009 Mathematisc Discrete: QIP4 S1
  3. BC101 Computer Application: DRG1 S1
  4. AR201 Co-curriculum: DIP2 S1

minggu ni gak agak kelam kabut sbb last minute buat kputusan nak apply kenaikan pangkat tu..haha..wpun dah tau mcm x brp cukup kriteria lagi…sbb rmai kwn2 + husband ckp try apply jer mana tau dpt..kot2 la rezki baby..hehe..ye ker leh guna teori tu..tp x der la menghrp sangat kan.. klau ok nanti baru dpt jadual validasi tu..mungkin lps raya nanti la..cuma banyak benda la nak kena sedia kan utk folio dan pelbagai jenis borang yang perlu diisi..

pastu hari jumaat plak kami warga JMSK ada program khidmat masyarakat kat tadika Kemas..hehe..ni pun last minute program nak isi dlm borang sumbangan luar tu..at least ada 1 ckp la kan sbb max 5 dia nak..dah x cukup tu biar ja la..hehe.. ok la ni antara gambar program bersama kanak-kanak tadika Kemas, Muadzam Shah.

sesi perkenalan & tayangan video

aktiviti membuat origami di bilik darjah

bergambar bersama semua yg terlibat

2 thoughts on “Semester Jun 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s