kursus…kursus..kursus..

As salam dan Salam 1 Malaysia..

ok la skrg kat poli tgh cuti semester..bln 7 baru student intake baru akan masuk..so bln 5 dan 6 ni diorang yg senior cuti lama la..tp kitorang x leh bersenang lenang gak..sbb ada short sem utk stud yg repeat paper..for jmsk, hanya 4 org stud yg terlibat..so kitorang bergilir2 la ngajor mengikut tajuk..hehe..me pilih tjk yg last skali bln 6 nanti sbb bln 5 ni penuh ngan kursus ja…memula kna jd penceramah utk Project Management & FrontPage..x tau la cara deliver tu blh diterima ke x…tp cam ramai yg ckp laju ja..hehe…sori ek…yg tu sbnrnya dikhususkan utk pensyarah JMSK yg akan mengajar BC101 sem dpn nanti..tp ada la gak staf & pensyarah jab lain yg dijemput hadir..ilmu IT ni kan x terbatas sbnrnya..saper2 blh join asalkan berminat…

ok la next kursus plak kena pegi kat Hotel sri Petaling, KL..kursus PPK ni tajuk dia Computer Troubleshooting…hm memula dpt kat lumut nun..tp tjk best matematik…disbbkan jauh nak pegi dlm 7jam dlm bln 7 nanti (masa tu me dah 6months preg)..so buat rayuan utk tkr la ke tmpt yg dkt ckit..tgk2 dpt trs bln ni..minggu dpn plak tu kat kl..tu pun ganti org la sbb ada yg x leh pegi..dah book driver nsb baik ada keta kosong..so x yah la my hubby hantarkan..hehe..

pastu plak the next two weeks, kna gi 1 lg kursus kat Poli PD…hehe…yg ni kursus CPCM tajuknya SPSS..x tau la mcm mna sbb x penah guna langsung software SPSS utk analitikal research ni…(betoi ker..)..yg ni berdua ngan sorang lec JRKV..nsb la nanti..hope dpt follow la.. kedua-2 kursus CPCM & PPK ni wajib pegi utk kriteria kecermelangan..hehe..utk mohon naik pangkat la kononnya.. padahal kriteria lain pun x der lgi…camno tu..?

ok la pastu hjg bln plak..ni yg best skali..pas abis 2-2 kursus, me dah apply cuti 5hr utk blk kg..yea..x sbr nak blk..nak suruh mak masak mcm2 tau..teringin nak mkn itu ini…hehe..nak msk sendiri x reti + x sma cam mak msk kan..mcm2 dah ada dlm kepala nak mkn per…huhu..dasyat tul…dah la 2 minggu kursus mkn free dah…pastu blk kg mesti terlbh mkn gak..jgn naik berat banyak ngat dah..nanti kena pi cek seminggu skali lagi…ngeri tul la..

ok la jmp lagi di next entry…mungkin citer psl kursus2 tu la plak..hehe..bye..& TC!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s