Konvokesyen ke 6 PMS

salam semua kawan2..

hai lama nampaknya i x update blog ni…hehe..maklumla pindah di tmp baru yang memblock kan i utk buka segala macam social networking sites termasuklah blogspot & wordpress btl2 menyebabkan xtvt blog ni terhenti sekejap..hehe.. tp ingatan utk memposting ttp ada tau..

ok la sbnrnya nak citer tnt majlis konvokesyen ke 6 PMS pd bln mac lps..mcm x caya kan dah ke 6 kali konvo poli ni…tgk macam baru lagi..baru pindah bangunan baru sebenarnya..sblm ni menumpang di Sek Men teknik hampir 7 thn..fuh lama tu nak tunggu projek ni siap..sblm ni penah buat kat hotel la, dwn UNITEN la..so utk thn ni pertama kali majlis konvo di dwn besar PMS yg serba baru.. alhamdulillah..wpun studs yg grad tu sbnrnya belaja kat tmp lama dulu.. at least diorg merasa la menggunakan dwn baru yg ditunggu2 ni..hehe..

oklah kalau dulu kat PSP, jmsk slalu kena jadi penyambut tetamu..tp kalau kat PMS ni kami kat jmsk kena jadi ajk utk persiapan tempat dan dewan..hehe..so kalau bab2 nak susun kerusi tu semua kena ajk lelaki la yg uruskan..kami yg wanita ni cuma uruskan hiasan dan susun atur vip di atas pentas dan juga hiasan utk pentas gamelan..lagi satu yg bestnya kat cni, semua studs termasuk parents disediakan lunch utk hari konvo…manakala kami yg ajk ni, biasala kan..ada mkn pg, tgh & ptg..so mkn free la utk ari raptai & konvo…hehe…

utk kali ni hanya 130++ ja kot stud yg konvo..olh krn stud skit, jadi cuma ada 1 sesi ja la mjls konvo tu…sng kan..dlm 3jam dah siap sumer..dato KP yg bagi sijil..nsb baik ucapan pun x lama..hehe..jadi blh la i stay kat dwn tu smp abis.. oklah nanti i upload gambar kenangan masa kat dlm dwn tu..

me & ifah dlm dewan..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s