Minggu terakhir di PSP…Part 1~~

Assalamualaikum & slmt ptg…

Minggu ni adalah minggu terakhir di PSP..dah x masuk kelas dah la..sumer dah pas kat pensyarah ganti..hehe..jadi mai ofis pun utk menyiapkan kerja2 yg tertangguh dll..kerja2 tnt rekod aset, markah PB students, update item PB utk BC101, buat soalan test 2 Maths Diskret dan…tetiba jer KJ suruh ngajar pensyarah lain guna Macromedia Authoware smp kena kansel la mesy jbtn…hehe.. so esok tu la baru install dan try buat balik…dah lama x guna mesti lupa kan..Alhamdulillah blh gak la nak ajar skit2..wpun x brp pro sbnrnya..

pada hari rabu plak kami di ofis dpn buat la potluck terakhir utkku..hehe..ramai yg pkat beli jer…x sempat kan nak plan utk masak per..last2 smp 4 org yg beli nasi lmk..so kami mkn ns lmk smpai ptg la jwbnya..kak yani jer yg bawak bihun tomyam..nyum..sdp tp pedas ckit utk org yg x thn pds cam me ni…tgh tu plak kak nisah bawa laksa beras yg gmk2 tu..hehe..sdp la hantu laksa katakan..

ok pastu plak nak citer psl urusan admin la..kena isi nota serah tugas shj..borang download dari tenet, isi, amik sign KJ dah bagi jer kat admin 1 set, simpan di jabatan 1 set…yg buku perkhidmtn sumer tu diorang yg akan pos ke sana nanti.. pastu plak psl claim pertukaran..dah sah2 tulis kat surat arahan pertukaran tu blh claim kan…tgk2 x blh claim plak smp kena buat srt rayuan utk claim??!! huhu..hampes tol la…tetiba dlm dok draf surat tu, dpt call plak dari kew kata blh claim plak..tp kena buat srt pngesahn dari poli baru yg claim di poli lama..adoi la…mcm2 karenah..sabau jer la…

ok la..sok update masukkan gambar last di JMSK PSP okeh…

Minggu last di PSP..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s