CIDOS:Curriculum Information Document Online System

salam semua,

aper kabar hari ni? dah mkn ker…i pun baru pas mkn ns lmk + nuget kat kantin td..hehe.. so mcm mna dgn sem baru ni..sdr x sdr dah msk minggu ke 6 tau..rasa sekejap jer kan..harapan thn baru smg kita sentiasa berusaha  utk menjadi lbh baik dari semlm… ok la dlm minggu ni gak, kursus cidos dilaksanakan.. ingat dah ada platform ni nak la buat semua nota, tug & kuiz scr online..blhker..hehe…so kami semua satu ofis dikehendaki menghadiri kursus cidos yg diberi taklimat oleh cik Irda dari ICT dan En Ku Adnan dari JMSK.. so students lbh sng la utk mengakses bhn & berkomunikasi dgn lecturers mll alam siber.. ok la ni tepek sikit frontpage & addressnya..

http://www.cidos.edu.my/

Kpd students, you allblh login ke cidos dgn menggunakan username & password no i/c masing2…dlm tu blh download kertas soalan final sem2 lps & kemudian enrol kpd pensyarah masing2 utk stp kursus yg diambil.. manual cidos pun ada gak spt yg diberi olh pihak JPP..so klau ada lec yg nak manual tu, blh bg email dan saya akan email kpd anda…

oklah..berjumpa lagi di next entry..nak sambung buat kerja plak.. selamat beramal!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s