Proses Menanda Kertas~~

salam to all,

hm..skrg di politeknik adalah minggu peperiksaan akhir semester…sblm pelajar mula bercuti..pensyarah plak sibuk menjaga exam dan menanda kertas, pastu kena gi matching kat unit exam dan keyin markah plak..pastu cek plak PA + PB  brp org yg lulus dan fail..huhu..banyak kerja x.. alhamdulillah hari ni last dah jaga xm kat JKM tu..skrg proses marking la..tu pun ada 1 klas lg yg x siap..hehe…insyaAllah sok siap la…pastu dah leh gi matching markah..tp mesti lama kat ctu sbb ada 3 klas nak matching ni..hehe.. oklah boring2 tgh mark semlm, sempatla pose syok sendiri…hehe…jom layanzzz jer ek..

ni la kertas student yg bertimbun tu..

ni tgh kusyuk mark la kononya...:)

lagi ckit nak abis..chaiyok..!

ok lah.. nak sambung mark plak ni..minggu ni kena siapkan semua dah sbb minggu dpn dah nak cuti raya haji.. pastu isnin lagi satu dah nak meeting exam.. pelajar plak blh dpt tau results diorang hujung bln ni…ok lah semoga ceria2 semua yer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s