Final Examinations~~

salam semua,

rasanya cam lama x mencatat sesuatu dlm blog yg x sberapa ni kan..hehe..so hari ni nak bgtau final exams utk sem Julai 2010 tlh tiba..jadual exam dah ada, terpulang kpd pelajar la persediaan mcm mana dah cukup ker, belum start study lagi ker..masih on the way lagi ker..hehe..per2 pun diucapkan la gudluck dan selamat menjawab exams dgn jayanya kpd semua.. doa saya mengiringi semua..

oklah berikut disertakan link bagi jadual exam JKE & JTMK:

http://www.psp.edu.my/pspweb/files/JADUAL%20PEPERIKSAAN%20AKHIR%20JKE%20%20JTMK%20SESI%20JULAI%202010_%20MUKTAMAD.pdf

dan juga link bagi jadual exam JKM:

http://www.psp.edu.my/pspweb/files/JADUAL%20PEPERIKSAAN%20AKHIR%20JKM%20SESI%20JULAI%202010_MUKTAMAD.pdf

maaf yer, utk JP x der sbb x ajar JP…hehe.. so sila tgk jadual di jbtn sendiri atau bukak website PSP ja..hehe..

berikut pula senarai nama pelajar ditahan, blh gak tgk kot ada nama sendiri..

http://www.psp.edu.my/pspweb/files/SENARAI%20TAHAN%20EXAM%20SESI%20JULAI%202010%20jkm.pdf

jadual pengawasan exam pun dah ada..adeh..sem ni kena jaga exam 5kali di JKM..huhu.. dan kali ni plak pengawas dari jabatan mana pun leh jadi ketua pengawas..hehe.. ok lah skali lagi diucapkan gudluck kpd semua, semoga kejayaan mengiringi kita semua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s