Test 2 JMSK Sesi Julai 2010

Assalamualaikum & salam sejahtera semua pelajar PSP yang mengambil kursus Matematik kod B.

Berikut adalah tarikh2 ujian 2 yg tlh ditetapkan oleh penyelaras kursus masing2.. memo akan menyusul kemudian..

BA101 (Engineering Mathemathics 1)

  • TARIKH : 06 OKTOBER 2010 (RABU)
  • MASA     : 4.15 – 5.15 PETANG
  • TEMPAT : BKM 1,3,6,7,10,11,12,13 dan BKE 1,2,5,8

B1009 (Matematik)

  • TARIKH : 08 OKTOBER 2010 (JUMAAT)
  • MASA     : 2.45 – 3.45 PETANG
  • TEMPAT : BKE 1, 3, 4, 5, 7, 8

B2009 (Discrete Mathematics)

  • TARIKH   : 08 OKTOBER 2010 (JUMAAT)
  • MASA     : 4.00 – 5.00 petang
  • TEMPAT  : BKE 1,3,4,5,7,8

B2001 (Engineering Mathemathics 2)

  • TARIKH : 08 OKTOBER 2010 (JUMAAT)
  • MASA     : 5.15 – 6.15 PETANG
  • TEMPAT : BKM 1 hingga BKM 12, BKE 11 dan 12

BB101 ( SAINS KEJURUTERAAN)

  • TARIKH : 13 OKTOBER 2010 (RABU)
  • MASA   : 4.30 – 5.30 PETANG
  • TEMPAT : BKM 3,6,7,10,11,12 dan13 dan BKE 1,2,5,8,11

B3001 (Engineering Mathemathics 3)

  • TARIKH : 15 OKTOBER 2010 (JUMAAT)
  • MASA     : 2.45– 3.45 PETANG
  • TEMPAT : BKM 5 hingga BKM 10, BKE 11 dan 12

Untuk mengetahui tajuk2 yang akan keluar pada ujian tersebut, sila bertanya kpd pensyarah kursus anda.. walaupun nampak mcm lambat lagi sbb skrg masih bln 9, tapi persediaan awal adalah penting..yg slalu terjadi blur masa nak jwb xm tu sbb study last minit la..ingat matematik ni baca2 ker..math ni kena banyak buat ulangkaji, latihan, perbincangan dll.. so study smart & rancang waktu study anda.. jgn mls2 yer..nanti pensyarah pun mls nak mark paper, baru tau..hehe..

GooD LucK dan semoga berjaya kepada semua pelajar…~~!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s