Pesanan KJ JMSK

Salam Ramadhan Al-Mubarak..

sedar x sedar dah hari ni dah masuk hari ke 13 kita berpuasa..rasa sekejap ja kan..bahang aidilfitri mula terasa..bilangan hari nak cuti dah dipikir..nak raya mana thn ni pun dah plan..hrp semua berjln lancar..alamak sebenarnya nak citer psl keja la..mmg la nak cuti.. minggu ni pun dah cuti 5 hari jumaat- selasa dpn sempena kemerdekaan ke 53 thn.. tp fuh bila pagi ni dpt emel dr KJ..bnyak betul keja nak siap.. takut nak baca..huhu..

  1. Semak kertas kuiz/tug/ujian/amali pelajar dalam hari cuti umum spt Nuzul Quran, Hari Merdeka, dan lain-lain masa. Fotostat dan rekodkan 3 terbaik, 3 sederhana dan 3 lemah. – (mmg la aku dok mark tp tang photostat simpan tu mls la..)
  2. Dalam FRP, markah kuiz, tugasan, amali dan ujian hendaklah yang terkini dalam borang penilaian berterusan anda bagi semua kelas. Rekod kehadiran pelajar juga hendaklah terkini. (insya Allah lengkap la kot PB & kehadiran utk semua program smp pertengahan sem ja la..)
  3. Fail FRP hendaklah dikumpulkan dalam Bilik Kualiti by 3 Sep(Jumaat) –  Jawatankuasa Kualiti jmsk ambil tindakan tempat/meja dan senarai pensyarah yg sudah/belum hantar.  ( ni kena kumpul FRP plak utk semakan KJ..)
  4. Markah tertinggi 80% and above dalam ujian1 dipaparkan di PK depan dan belakang JMSK – tindakan semua pensyarah key –in markah dan penyelaras kursus memaparkan. ( nasib baik utk BC101 walaupun aku penyelaras kursus, me x terlibat.. )
  5. Sekiranya perkara-perkara diatas tidak dilaksanakan without any reason yg konkrit KJ akan panggil anda utk kembali bekerja. ( ayoo..kena panggil bekerja!..x mo la..nak cuti blk buat kuih raya ni..hehe..)

ok la nak sambung mark tug ni.. rabu & khamis nak bg kuiz plak..bertambah la nak mark.. jumaat nak masuk topik baru Math Diskret.. tp nota belum siap lagi nak bagi students..huhu..knp rasa banyak keja plak ni..chaiyok!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s