Potluck & Bengkel Easy Maths

salam,

pada minggu lps kami saja buat potluck utk org ofis dpn ja la..hehe..ni idea k.farid la sbb dia dah abis posa so mcm nak raya, jadi buat la potluck..i pi beli ja roti canai kat astaka perda tu.. punya la semangat kuar awal tau pg tu pi punch dulu pastu baru gi beli..ye la tkt org ramai & jem plak nanti kalu lambat..hehe.. but pg tu ada klas kul8, so sempat mkn donut ja la.. pas klas baru sempat mkn rt cnai & bihun grg k.leila.. mcm2 ada tau..ada ns krabu, nasi tomato, ns lemak, kuih-muih, kek, buah..air ja x der org sponsor..hehe.. smua i mkn kec ns lmk by k.kiah sbb kenyg ngat..x per lain kali buat lg msti mkn punya..haha..sempat la gak amik gambar masa potluck tu..jeng..jeng..jeng..

& pada jumaat ptg lps JMSK buat bengkel Easy Maths utk pelajar semester 1 yg amik B1001 & B1009..dari 100 org yg kena dtg, hanya 80 org yg dtg..huhu..buat kat DSM dari kul 3 – 5 ptg.. stud dibahagikan kpd 8 org per grup..banyak game/ xtvt nak buat tp mcm x sempat..stud plak mcm berminat lg nak buat tp nak buat cmner dah x ckp masa..masa nak stat pun lambat ckit sbb x setup lagi…huhu..x per la sem dpn kita cuba buat lagi.. i sbg AJK hadiah kena la bawa hdh yg agak berat itu ke DSM..sib baik naik keta k.ana… yer la masa pi beli hdh oleh k.lina i x ikut..hehe.. jd terpacak la sblh KJ masa nak bg hdh tu… ni ada ckit koleksi gambar yg sempat di snap masa awal xtvt dijlnkan..

 

This slideshow requires JavaScript.

ok la, nak sambung mark kuiz ni..huhu..ada 3 klas lagi x siap tau..saper nak tlg pun blh gaks..hehe.. bye & C.U!

2 thoughts on “Potluck & Bengkel Easy Maths

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s