Lunch @ Sinar Indah Western

hi all,

pada jumaat yg lalu, kami pi mkn kat sinar indah, bandar perda.. rmai gak la +- 19org kot…sbb nya nak meraikan kak siti & kak nurul yg berpindah jabatan dari JMSK ke JP…hm menu yg dipilih ialah set chicken chop, mushroom soup, aiskrim & mango lassi…dlm kul 12.30 la stat mkn… ayam dia sdp gak rasa black pepper tp sld nye cikit ngat, no fries plak tu..hehe.. air mango lassi tu campur aiskrim gak.. ni sempatla snap bbrp kpg gambar…tp sori ek x brp clear sbb hs biasa ja kan.. & keadaan restoran pun romantik jer.. dgn lampu yg x brp cerah tu..hehe.. so ini la hasilnya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s