Pendaftaran Carry Add Jun10

salam semua,

pada hari selasa yg lalu 29/6 kat JMSK ni jadi meriah sbb kami ada kaunter pendaftaran kursus bagi pelajar yg carry/add utk Maths & Sains…hehe..tgk2 ada gak stud carry aplikasi..konfius sekejap..btul ka bebudk ni…camner aplikasi yg straight tu leh carry plak…huhu..mcm2 la… aku duty kul 9.30 – 10.30 tp punya la x sedar masa berlalu begitu pantas sbb kaunter di serbu…nak masuk kelas tu, kelas ni, tp clash la…tkr jadual la, nak susun jadual la…huhu..macam2 hal la bebudak ni…tp rileks aar…nak buat camner kalau dah fail 1 paper confirm la kena drop 1 paper lain..kalau amik gak kt hours jd lebih plak… aha pas abis duty aku pun mengsnap bbrp kpg gambar…

ok berbalik kpd daftar carry add tadi, punya la ramai student carry rupanya..kursus yg popular ialah B1001, B1004, B2001 & B4001… ceee aku mcm rileks la sbb ajar B2009 (konfem sem lps x dak carry) & B3001 pun jarang ada stud carry la, kalau ada pun kes terpencil ok! tapi masalhnya student integrasi ni la yg sambung diploma pas abis sijil dulu…diorang ni ada yg x amik B3001 masa sijil..so skrg ni kena amik B3001 & B4001 serentak sem ni… jadi ramai la jumlah student dlm kelas nanti…huhu…so ni la bil student kelas ku utk sem jun ni..

  • B3001 – DKM 3A: 33 org + 1 org (SKM5B)
  • B3001 – DTP 3B: 11 org + PTK5A (4 org)
  • B2009 – QIP 4C: 40 org
  • BC101 – DJL 1: 30 org

aiyoo…penatla nak buat kehadiran & PB lain2 nanti utk B3001 tu… tp x per la nak buat camner…demi anak bangsa ku teruskan jua..aiceh…hehe.. OK la semoga sem baru ni akan lebih banyak transformasi ke arah kebaikan dilakukan..amin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s