Sesi JUN 2010~~

salam semua..

hmm.. stlh hampir sebulan pelajar bercuti semester dan aku bercuti rehat slm seminggu jek…hari ni hari first permulaan sesi baru Jun 2010…biasanya sesi bermula Julai tapi sem ni tgk takwin stat bln Jun plak…hehe.. pagi ni plak adalah hari pendaftaran asrama bagi student fresh sem 1.. begitu juga dgn stud yg baru abis LI pun dftar hari ni di unit LI..stud senior plak dftr pengajian minggu dpn… & kelas akan bermula pada hari rabu 30/6..

Welcome to PSP!

alamak jadual x dpt lagi… tp dah tau la dpt subjek per mcm biasa la kena ajar B1003. B2001 & B3001…hehe.. B2009 x ajar dah sem ni dgn alasan kot aku dpt tkr nanti ssh nak cari org assist plak..hehe..x per la nak buat camna.. tp rasa best plak ajar McD ni kan…pastu bkn nya aku tau lagi pun dpt pindah ke x..mls nak call KL dah..pastu bsn plak bila org asyik tnya jer…huhu… sbr je la…

minggu ni plak MSK..gtg ryg jumaat la kot.. masa tu la aku bz kot sbb nak kms stor & buat perpindahan meja plajar yg bnyk tersadai di lab sains…huhu.. pastu ada jamuan utk staf yg berpindah jbtn & smbg blaja… utk aku ni tau la bila kan..hehe..  ptg sok meting jbtn plak..mesti banyak benda nak ckp maklum la lama x der meting jbtn ni… kontraktor yg nak dtg cek komputer utk nak jualan sisa pun nak dtg esok gak..fuh bnyk agenda plak sok ni..huhu.. ok la..nanti la citer lain plak.. CU!

2 thoughts on “Sesi JUN 2010~~

    • salam tenuk91, la kan kat about me tu ada citer yg sy dah kahwin so puan la…
      insya Allah semua lec akan buat yg terbaik utk student nya.. tp student pun kena la bagi kerjasama kepada lec gak..
      baru la adil kan..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s