E-sis (System Information System)

hm..skrg minggu cuti semester sampai 18/6 nanti..student baru masuk 21/6 ni.. markah exam sumer dah siap la keyin… utk Math Diskrit tiada yg fail but for Maths kej 3 ada 2 org fail..huhu..sorg tu 49 sure markah up but sorg lagi 45 tp dah sem 6 (extend 2sem) maybe up gak kot…di ofis aku buat keja2 biasa la..ada la gak keja kena buat i.e report JKP dan pasal aset la…ptg ni lak ada meting aset..huhu…mls nya…

alamak sebenarnya nak citer psl E-sis tp intro aku tu psl benda lain kan..x per la baca ja la ek..hehe.. ok E-sis ni adlh web base information system for all staf politekniks.. jadi once kita login kita blh cek mcm2 dlm tu la yg berkaitan dgn diri kita & keluarga, perjawatan, rekod perkhidmatan, tangga gaji, maklumat kursus yg telah / akan dihadiri serta lain-lain maklumat daripada Jabatan Politeknik dari semasa ke semasa.. pastu tetiba 2 hari lps bila aku login nampak yg ni.. ye la 30/5 tu my besday kan…kat e-sis pun dia wish gak..hehe…thanx la yer..

Heppi Besday 2 Me!

pastu plak semlm login lagi dlm e-sis tu tgk2 ada berita sedih la plak psl result pertukaran ni.. ye la ku dok call dlm minggu lps, dia ckp keputusan dah ada cuma nak finalize jer lagi sbb dah ada meeting pertukaran ni..dlm minggu ni blh tau result dpt pindah ke x..tp tgk2 hari ni ckp keputusan ditangguhkan..huhu.. frust tau..klau x dpt aku ingat nak buat rayuan la..tp harapan mcm tipis skit sbb kat polisas tu xder JTMK..pastu JMSK plak dah penuh utk Sc Comp..huhu..x tau la tgk la camner nanti… penin betul la…

E-sis

ok la…to all PSP Students slmt bercuti tau lbh krg sebln tu…bestnya dpt cuti lama2 kan…hehe.. i pun nak cuti gak dari 14-18 jun ni…hehe.. by & CU!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s