Study Week

hmm..minggu ni dah sunyi ja poli sbb study week.. kelas dah abis, student pun x dtg poli dah..lec pun mungkin ramai yg ct isnin ni…parking pun kosong ja td… hehe.. aku plak minggu ni mmg xder klas dah..cuma tinggal presentation utk Math Diskret ja 2 grup lagi…pastu nak kena siapkan markah PB ja lagi.. yg bg assignment lambat tu ingat nak timbang kati ja…buleh ker? hehe…

so minggu ni adalah study week…kalau nak study kat library pun blh..kalau x slh lib open smp malam..ala-ala kat u dulu la kan…and final exam akan bermula minggu dpn 17 Mei – 26 Mei 2010..so kpd semua plajar, good luck yer..ni ada link utk jadual exam JKM dan JKE/JTMK.. selamat mengulangkaji pelajaran…study hard & study smart ok! ..tp jgn blk kg dok bercuti & mkn angin plak yer..huhu..

Jadual Peperiksaan Akhir JKM

Jadual Peperiksaan Akhir JKE/JTMK

semoga dapat menjawab semua soalan dlm masa yg diberikan.. good luck tau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s