Test 1 is coming!

salam, haha minggu dpn lps ct ry cina semua ujian akan bermula..mcm biasa la akan dijalankan serentak mengikut masa dan tempat yg ditentukan oleh penyelaras kursus masing-masing..aku ni wpun pnyelaras B1003 tp x der la nak kena buat ujian serentak sbb lab kan mesti x ckp punya..hehe.. nsb baik kan kalau x penin aku nak susun jadual saper nak kena jaga exam..huhu.. so ni adalah tajuk2 yg masuk utk kursus berikut:

  • B2009 – Date: 19/2/2010  – Bab 1-Basic Logic and sedikit Bab 2-Sets, Relation & Function.
  • B3001 – Date: 5/3/2010  – Bab 1-Statistik and Bab 2-Area of Irregular Shapes.

haha..td plak dah penin tnt jadual exam tu sbb sorang lec akan jaga 3 kali exam, aku konfirm la jaga B3001, B2001 and B1009..tp rabu dpn aku cuti jd kna tkr la yg B1009 mungkin jaga B4001 yg exam kul 5.15-6.15 ptg..oh tidak….. tp nak buat camna kan..ikut ja la..dah nak cuti ngat..hehe..

nanti aku update jadual jg exam sbnr sbb blum dpt memo lagi..hehe..

ni br ja dpt slps semingu bercuti, aku kna jaga exam B1004 (24/2/10) 4.15-5.15 ptg & B3001 (5/3/10) 4.45-5.45 ptg..

semoga dapat menjalankan amanah yang dipertanggungjawabkan sebaik mungkin.. amin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s