Results Exam Jul 09

hai..salam 2 all..

Tadi cek website PSP tgk2 sok student dah blh cek results diorg..hehe.. aku dah tgk la spreadsheet td.. so far klas aku utk B3001 okla, utk B2001 la yg aku x brp puas hati sbb ramai yg fail plak sem ni..tp bkn klas i jer la..klas lain pun sama..huhu..

jadi utk sem dpn aku dpt 2 klas lagi B3001 – 2 klas & B2009 – 1 klas.. ni la subjek baru yg kna study..tp x buat nota & prepare per pun lagi.. minggu dpn la kot leh kumpul semua yg kna ajar B2009, pastu bhg la tjk2 yg kna ajar.. klau nak siap semua..x mampu la..hihi.. tp rasanya rmai ja kna ajar cuma jadual la x dpt lagi kna tunggu minggu dpn gak..

 

Pastu di hujung2 thn ni, bz la plak sbb nak audit aset..tetiba ja aku nak kna ganti hafiz jd kebanyakan kerja kna buat la sbg persediaan pegawai2 KPTM nak dtg.. aku dok print smp kna tkr ink la si oki tu..hehe..tp mmg dah nak abis pun.. dan khabarnya org audit tu nak dtg JMSK pas pegi stor..alamak..tkt nyer…:( tp yg best ngat sok aku leh cuti, td dah bgtau KJ bg gak cuti wpun last minit apply..hehe.. TQVM! blh la aku blk kg pg sok sbb klau ptg ni x sempat plak my hubby nak kms brg2 nak blk Ktn dah..

ok la get ready utk audit..

3 thoughts on “Results Exam Jul 09

  1. uuiii…saat2 yg mendebarkan nk cek result ni…tp Alhamdulillah la result ..math dpt A..terima kasih cik kerana x penat lelah menagajar…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s