Final Exams Jul 09

hm…sesi Jul dah berakhir..skrg aku bz dok mark paper, matching markah n keyin dlm sistem..hehe..jaga exam pun dah abis 4x kat JP..huhu..bosan giler tunggu 2 jam kat dlm blk exam..pas duduk, bangun, jln, tgk kiri, kanan, dpn, blkg..pastu dok semula..smp la ckp masa 2 jam..kena antar paper gi unit exam plak..huhu..makanya aku pun berjln la ke unit exam bersama beg yg berat itu dr JP..fuyoh..!

masa jaga exam adala bbrp pictures yg aku sempat snap..haha..ini bosan thp cipan namanya..nanti aku letak ek..blum upload dr hs lg.. mcm2 stail bdk2 ni jwb exam..tgk la sendiri nanti..tp x der la yg tido semua khusyuk giler jwb exam..mcm btl ja kan..hehe..

pastu masa tgh dok marking paper plak..aku terjmp yg ni..haha..nota kaki utk aku.. nak merayu la kononnya… tp nak buat camna dah mmg slh nak bagi markah mcm mana..nsb la kalau fail lg skali pun..tanggung la sendiri dah buat slh kan..huhu..

kesian gak sbnrnya kat stud yg ader mslh ni..kita x tau problem dia per..mslh family ke, personal ker, gf ker..kui..kui..tp semua org ader mslh kan..spttnya diorang try kna solve sendiri jgn libatkan study sbb ni ms dpn depa gak..

ok la..aku nak smbung mark lg 1 klas B2001 nak siap..huhu..chaiyok!..ingat ptg ni leh la gi antar matching markah kat unit exam..tp KJ nak jumpa lak ptg kul 3 nanti..hrp2 sempat la nak gi pas tu.. sok leh keyin markah n kira la brp org student yg kna carry paper aku..huhu..sdh tau bila rmai yg fail..rasa mcm diri sendiri yg slh x reti nak ajar diorang plak bg fhm..tp nak buat camna rasa dah buat yg terbaik..x per sem dpn usaha lg yer!

7 thoughts on “Final Exams Jul 09

    • klas DTP 2 ada 6 org fail tp 2 org leh up markah kot..hehe..yg lain x tau la tgk la PA klas mcm mn..
      ssh ngat ker soalan smp x leh jwb? nsb baik soalan 1 sng leh skor gak..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s