Festival Kesenian Politeknik Zon Utara

salam semua..rasanya lama x update post..
hmm sbb rasa mcm x der per nak citer..sibuk dgn tugas P&P ja la, buat nota, soalan kuiz, pastu kna buat skema, marking n keyin markah…hehe..
2 la rutin seorang pendidik di sekolah atau poli/klj kmniti.. tapi alhamdulillah aku suka dan puas wpun kekadg tensen gak if dpt student yg serabut ckit..huhu..sabor ja la..

Dalam 2 minggu lepas, aku terlibat dgn festival kesenian peringkat politeknik zon utara yg melibatkan 5 poli : PSP, PTSB, POLIMAS, PBU & PTSS. aku jadi ajk hadiah & cenderahati..jadi x la sibuk ngat sbb kena uruskan cenderahati ja..psl piala pengarah projek dah uruskan..hehe..
festival ni berlangsung kul 8.00 – 11.00 mlm..jadi aku kna la tunggu smp abis br leh blk.. tgh aku & k.anis pegi la amik cenderahati kat kdai bakery kat umah aku tu ja..ptg plak bz dok buat replka cek n amik duit..lumayan dong juara dpt RM1k..hehe.. at last PSP juara kategori tarian..

festival

Selain tu, aku juga terlibat dalam proses pembinaan courseware e-learning.. adala kena gi kursus 3 hari blajar flash..utk bhgn intro mmg aku x minat ngat sbb kena buat animasi..huhu..utk bhgn contents aku suka la sbb melibatkan koding jugak dlm flash tu.. tp abis ja kursus dah 2 minggu ni x buat per pun lagi..x tau la jmsk blh x antar penyertaan nanti..hehe..

Ptg ni plak ada Test 2 utk B3001..hope ramai lagi yg dpt 100% sbb soalan sng sangat.. Gudluck ye semua DTK 3B!

OK chow dulu yer..nak buat keja plak… TC!

3 thoughts on “Festival Kesenian Politeknik Zon Utara

  1. “puan,tanda negatif ni nak kena amik gak k?”tanyaku ingin kan kepastian.
    “habis tu awak nak letak kat mana? awak nak makan?”balas puan kepadaku.
    hehehhehehe….
    puan best..

  2. zafir,
    aha ya ke PSP lwn PSIS nanti..hehe..ok kita tgk saper yg menang…:)

    affeirul,
    ha tu la awak suka tnya soalan yg x ptt, dah kna la ngan saya..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s