Salam Kemerdekaan Ke 52

Salam Kemerdekaan buat semua..

logo-hari-kemerdekaan-52

Walaupun terlambat nak post artikel ni sbb internet slow ngat kat ofis minggu lepas..hehe..tp semangat kemerdekaan tetap dirasai..tahun ni perayaan sambutan kemerdekaan hanyalah 40 minit bagi menghormati bulan Ramadhan yang mulia serta mencegah penularan wabak H1N1..

Kat poli aku xder pun sambutan tahun ini..huhu..kalau ada agaknya JMSK lagi ker kna handle mcm thn lps..hehe.. tapi sebab bulan puasa jadi poli x buat la sambutan kemerdekaan.. stiker merdeka & jalur gemilang pun x diedarkan  kepada semua staf & pelajar..hehe..jadi rasa macam sedikit suram la merdeka thn ni kan.. so aper pendapat korang..undila vote di bwh:

Untuk maklumat lanjut tentang perayaan kemerdekaan sila klik website ni: 1Malaysia: Rakyat didahulukan, Pencapaian diutamakan.

Fikir-fikirkanlah…:)

senyumkambing31082009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s