Sesi January 2009

Assalamualaikum..

Permulaan tahun baru yang penuh dgn azam baru..kehidupan pun serba baru ye la skrg dah berdua kan..hehe.. ok la ni nak citer psal klas yg dpt semester ni la..jadual kuatkuasa 12/1/09.. tp yg x best nya klas untuk isnin & slsa x leh stat lg minggu first n second sbb PH..huhu..kna ganti klas la nanti.. ni senarai klas untuk sem ni ada 3 final 1 aplikasi tp nanti jd 4 final pas aplksi diserahkan kpd lecturer lain..

SKM 2E – B2001 – 32 orang

DJL 3/DMT 3 – B3001 – 40 orang

Kelas Ulang – B2001 –  31 orang

DTK 1 – B1003 – 15 orang

Selamat memulakan Semester Jan 09 dengan penuh tekad dan harapan..Gud Luck 2 all..!!

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s