Kursus Membina Laman Web menggunakan Joomla

Hm..ari ni dah last la Kursus ni..blh la gak blajar buat website guna joomla ni..sblm ni tau gitu-gitu ja.. ari ni dah faham skit la.. tp x tau abis kul brp ni.. dah 4.05 ptg tp mcm ada lagi ni..td plak stat lmbat dah..

aku nak blk kg plak pas ni dah la nak pi umah mak ngah dulu..jap gi 4.15 ptg aku balk ja la..hehe..kat cni aku nak masuk gambar aktiviti jmsk untuk semester ni.. tgk la yea..nak masuk kat fs banyak2 cam mls plak..so tgk kat cni ja ek..🙂

Jamuan Perpisahan KJ  Netball Time.. Family Day PSP 2008  Kursus Pembangunan Staf

4 thoughts on “Kursus Membina Laman Web menggunakan Joomla

    • skrg nak buat website kebanyakan guna content management system (CMS) spt bootstrap, wordpress..
      joomla ni gak salah satu CMS tp skrg dah x glamer sbb susah nak manage sbnrnya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s