Gambar sekitar PMS..

hai..assalamualaikum.. & slm 1 Malaysia..

lama dah rasanya x berblog..sbb kat ofis & rmh kuarters tu semua social networking termasuk blog website di block…huhu..sedihkan..so minggu ni blk ktn blh la update skit2… di poli muadzam shah ni baru ja pindah ke kampus baru..sblm ni tumpang kat SM teknik jer.. so bila dah tmp baru ni, fhm2 ja la kan…semua benda kurang lagi..masih menunggu  la..tp sumer brg baru2 la..bau kedai katakan..

kat ofis JMSK ni plak, jbtn yg baru nak wujud..sblm ni cuma ada unit matematik under JTMK..so bila dah ada jbtn sendiri..sumer baru la…staf baru, KJ, KK pun yg baru dilantik pemangku..hehe..buat masa skrg, lec cuma ada 10 org – 5L & 5P..pastu ada sorang PAP & sorang pembantu makmal.. students skrg ni plak cuma ada dlm 300++ ja kot..tunggu sem jun 2011 nanti la baru nak amik intake ramai.. PMS ni adalah poli terbesar di semenanjung..fuh..memula tgk tu mcm kagum la gak..hehe..

ok la jom kita layan gambar2 yg sempat disnap spnjng minggu awal di PMS..

About these ads

2 thoughts on “Gambar sekitar PMS..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s